Doprava zadarmo

Quilling Papier - Quilling Umenie Pásy - Quilling Pásy 3 mm - Papier Quilling Nastaviť 900 Pásy 36 Farbách, Dĺžka 39 cm Pás Papiera Hi

€2.95 €1.33

5
1 Recenzie

Sku: z16435

Dostupnosť:Na sklade

Farba:

Kategória: Scrapbooking & Razenie

Značky: japonsko arte, sukne umenie, diy pletenie nástroje mat, quilling papier náušnice, takže, papier quilling náhrdelník nastaviť, priemyselné role papiera, pásy čistého niklu, quilling papier náušnice, slnečné okuliare papier, pero, papier spoločnosti.

Descripitions:

DIY Papier Prešívanie Pásov Sada je vyrobená z vysoko-kvalitných a papier.Je veľmi vhodné na šrot-rezervácie, ručne vyrábané, dar, DIY, domáce dekorácie.

Špecifikácie:

Názov: Papier Prešívanie Pásy Set

Farba: červená gradient, ružová gradient, brown gradient, zelená gradient, blue gradient, fialová gradient, čierna a biela gradient, orange gradient, svetlo žltá gradient

Veľkosť: cca 39 CM*3 MM/15.35 v*0.12 v

[Umeleckých Remesiel] Naše quilling pásy sú vyrobené na splnenie crafting potreby každého DIY milenci.Môžete použiť dodávky podľa vašich požiadaviek a aby to najlepšie z jej všetky svoju kreativitu.

Balenie Zoznam:

Papier Prešívanie Pásy*9

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne odchýlky vo veľkosti vzhľadom na ručné meranie a osvetlenie vo fotografii môže viesť k rozdielom vo farbe, ako je to v reálnom živote.

  • Súbor Typ: Áno
  • Typ Veľkoobchod: Áno(>50 Ks)
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
Anonymous 2022-08-15

To prišlo rýchlo. Doručí do piatich. Farby sú jasné.

5