Doprava zadarmo

11v Macrame Stenu Decor Handwoven Perie Dizajn Strapec Gobelín S Dreveným Krúžkom Boho Stenu Spálne Dekor (28 cm/Béžová)

€4.84 €2.18

0
0 Recenzie

Sku: z20162

Dostupnosť:Na sklade

Farba:

Kategória: Home Decor

Odrážky:

1、Jedinečný Dizajn: Po hodinách ručné pletenie, môžete vytvoriť jednoduchý a pohodlný pocit na vašej izby.Budete milovať jeho roztomilý textúru a jednoduchá krása.

2、Prírodnej Bavlny Materiál: Starostlivo ručne-vyrobené s bavlnené lano a drevené krúžok.Nádherné dekorácie, odolné a šetrné k životnému prostrediu.

3、Veľkosť Údaje: list-tvarované dekoratívne gobelín je cca 28 cm/11 centimetrov vysoká.

4、Ideálny Miestnosti Dekorácie: Hang tejto čipky stenu, budete okamžite pridať bohémsky štýl do izby, bude to naozaj teplé priestor.Pridajte záujem, aby akákoľvek časť vášho domova.

5、Aplikácie: Bohémsky štýl steny výzdoba je vhodný pre všetky príležitosti, ako sú Vianočné dekorácie, najmä vysokú mantelpieces, headboards, galéria steny, obývacie izby, galéria steny, krbom, detská postieľka, kuchyne.

Popis:

Tento gobelín vyrobené z high-kvalitné bavlnené lano je silné, odolné a vysoko kvalitné.Vzdialenosť medzi jednotlivými osoby čipky ručne pletené môže byť ľahko upravená.Môžete ľahko premeniť akýkoľvek priestor na moderné a pohodlné miesto.Jeho list v tvare dizajn a strapec dekorácie sú vhodné pre akýkoľvek interiér dekorácie a môžete pridať pohodlné dotyk na život.Bude milovať jej roztomilý textúru a jednoduchá krása.

Špecifikácia:

Materiál: bavlnené lano + drevo

Veľkosť: 28 cm/11v

Ako používať: je odporúčané používať hrebeň na hrebeň strapce

Remeslo: Čisto ručne tkané, tak tam môže byť rozmerové tolerancie

Metóda čistenia: odporúča sa použiť pop-up alebo ventilátor čistenie

Balenie Zoznam:

Listový Tvar Gobelín*1pcs

Poznámky:

Táto položka je zrolovaná a prepravované, a to často posúva trochu.Prestavte lano po prijatí.Možno budete musieť utiahnite ju znova, alebo dokonca vyrovnať všetky laná.

  • Materiál: Ženilkové
  • Pôvod: Kontinentálna Čína