Doprava zadarmo

Hepa Filter, Náhradné Diely pre Xiao Deerma VC20S VC20 Plus VC21 Rukoväť Akumulátorový Vysávač Príslušenstvo

€5.23 €3.87

0
0 Recenzie

Sku: z71462

Dostupnosť:Na sklade

Farba:

Kategória: Domáce Spotrebiče

Značky: súčasťou xiao robot, xiao život robot, vysávač automatický wifi, argos dyson bezdrôtový, vysávač wifi čistý, xiomi vysávač wifi, xiao rock robot, vysávač smart ufi, dyson bezdrôtový dc56, 2 xiao robot.

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

[KONEČNÝ KOMPATIBILITY]Táto prémia kvality vákuové náhradný filter je kompatibilný s pre Xiao Deerma VC20S VC20 PLUS VC21 Kábel-Free Vysávač.To dokonale zapadá vo vnútri filtra priestoru vo vnútri vysávač.

[VYSOKÁ účinnosť FILTRA]Len Užívať Čerstvého Vzduchu S Tie Vaše Láska Doma !Prijatí 2-V-1 Design S Vysokou Účinnosťou Na Zachytávanie Jemných Častíc, Poistného Vysávače Hepa Filtre Môžu Zachytiť Plávajúce Prachu, Pet Srsť A Peľ Atď, Aby Sa Zabránilo Sekundárne Znečistenie Ovzdušia.

[UMÝVATEĽNÝ & OPAKOVANE]Plne Umývateľný A Opakovane použiteľné Pre Dlhšiu Životnosť A Lepšiu Filtráciu, Jednoduchá Inštalácia, kľúčenky Pre Váš Xiao Deerma VC20S VC20 PLUS VC21 Ručné A Bezdrôtový Vysávač.

[VÝNIMOČNÝ VÝKON FILTRÁCIE]Na začiatku tohto poistného náhradný filter je cenová dostupnosť a pohodlie, ale tiež poskytuje výnimočné filtrácia pre váš Xiao Deerma VC20S VC20 PLUS VC21 série vákuu.

[ZDRAVŠÍ ŽIVOTNÝ štýl] nikto nechce, dýchame znečistený vzduch v ich domácnosti, a ak nemáte vyčistiť filter, ktorý bude presne to, čo budete robiť!Výmena filtra pomôže zlepšiť čistenie účinnosť vysávač a povoliť pre zdravší životný štýl!

Materiál:plast

farba:Ako je znázornené

Obsah balenia:

2 * Filter

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3.

  • Funkcia: Mokré a Suché
  • Výdrž batérie: Žiadne
  • Napätie (V): 220V
  • Výkon (W): Maximálne 45 w
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: Cikuso
  • Certifikácia: CE