Doprava zadarmo

Opravu Časti hlavový most Vankúš Háčiky Diely Náhradné Slúchadlá Diely Pre Audio - Technica ath-M50 M50X M50S Slúchadlá

€34.14 €16.04

4.75
4 Recenzie

Sku: z84670

Dostupnosť:Na sklade

Farba:

Kategória: Prenosné Audio & Video

Značky: technica 02 kábel, ihome náhradné diely, čerpadlo náhradné diely, ath m50x bt slúchadlá, jual slúchadlá vešiak, ambibushi slúchadiel jbl, incipio náhradné diely, picun slúchadlá háčik, nutribullet náhradné diely, ath m50x gél.

zbrusu nový a vysoko kvalitné Špecifikácie: 7 CM univerzálny náhradný hlavový most háčik Kompatibilné Značky, Modelu: Pre Audio - Technica ath-M50 M50X M50S Slúchadlá Typ: Slúchadlá s hlavovým oblúkom Materiál: Kovové a Plastové a Silica gel Materiál: Plastové Háčiky a Kovové skrutky Perfektný Hodí sa pre: ATH M50 Funkcie: Nahradenie, Trvanlivé, Ucho Vankúš Hák Priemer: 70 mm/2.75" (Cca.) Poznámky: Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.Poznámka: Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palcový Č maloobchodnom balení.Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.Vzhľadom na rozdiel medzi diffe prenájom monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!Balenie Obsahuje: 1 x Slúchadlá s hlavovým oblúkom

  • Položka Druh: Slúchadlá Príslušenstvo Súpravy
  • Číslo Modelu: Slúchadlá S Hlavovým Oblúkom
  • Funkcie: náhradné, Trvanlivé, Ucho Vankúš Háčik
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Kompatibilný Model Značky: Audio - Technica ath-M50 M50X M50S Slúchadlá
Anonymous 2022-09-14

Dostal až ako natívny

5
Anonymous 2022-10-10

Plastové cíti lacné, hlavový most úprava je super tesný a neohrabaný. Dúfam, že falošné kožené nespustí rozpadá čoskoro. Ale celkovo je to v poriadku.

4
Anonymous 2023-01-01

Čistý a dostatočne presné náhradou za originálne slúchadlá časť. Rozšíriteľný časti reproduktora držiteľov práce veľmi tesne, a myslím, že sa bude rozvíjať v procese. Dobrý darcu za opravu originálne slúchadlá. Odporúčam.

5
Anonymous 2022-07-19

Hlavový most, sám sa za normálnych okolností, ale s nuansy Amatérske, sa Sven slúchadlá boli vznesené, a teoreticky by bolo potrebné, aby sa k nim priblížiť, ako výsledok, musel som dať vo všeobecnosti, to dopadlo dobre, ak nie pozrite sa na to, ako z továrne.

5