Doprava zadarmo

Prenosné USB Pohár Teplejšie 3 Výstroj Smart Káva Hrnček na Vykurovanie Dráha Termostatické Ohrievač Na Mlieko, Čaj Ohrev Vody Pad Dráha

€18.27 €10.97

5
1 Recenzie

Sku: z86850

Dostupnosť:Na sklade

Farba:

Kategória: Domáce Spotrebiče

DONIRT Prenosné USB Pohár Teplejšie 3 Výstroj Smart Káva Hrnček na Vykurovanie Dráha Termostatické Ohrievač Na Mlieko, Čaj Ohrev Vody Pad Dráha

Prenosné Hrnček Kúrenie Dráha Úspory Energie USB, Smart Ohrev Vody Pad Bezpečnosti Ľahký Praktický mini-aplikácie pre Domáce Kancelárske potreby

Feature:

1.Regulácia teploty: káva ohrievač na ohrev izolačné dosky môžu udržiavať konštantnú teplotu po celý deň.Takže si môžete vychutnať perfektnú chuť kedykoľvek.Užite si horúcu kávu, čaj, nápoje, atď.kedykoľvek.Tretí prevodový regulácia teploty 55 ° c, 65 ° c 75 ° c.

2.Bezpečné a Trvalé: Vhodné pre väčšinu ploché dno šálky, kov, smalt, keramika, sklo, krabicové mlieko, vysokej teploty, plastové poháre, atď.Bezpečné a energeticky úsporné, ľahký a prenosný, ľahko sa prenáša, nie zaberajú príliš mnoho miesta

3.Waterproof Design: Krásne a elegantné, jemné osnovy.Nepremokavé panel, nie je potrebné sa obávať nápojov pretečeniu, jednoduché použitie, ľahko sa čistí, stačí utrieť vlhkou handričkou.

4.Výber perfektný Darček: šálku Kávy je dobrý darček pre priateľov.Na Deň svätého Valentína, Deň Vďakyvzdania, Vianoce, alebo iné špeciálne dni, to bude perfektný darček pre vaše obavy o svoju rodinu, príbuzných alebo priateľov.

5.Záruka spokojnosti: snažíme sa poskytnúť každému zákazníkovi najvyšší štandard služieb zákazníkom vás ubezpečiť, mať príjemný zážitok z nakupovania.Ak máte akékoľvek otázky, otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte nás kontaktovať.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (pevninská časť)

Farba: biela, ružová, zelená (voliteľné)

Veľkosť: O 130x110x23mm/5.11x4.33x0.90inch

Materiál: ABS+kov+elektronických komponentov

Tretí prevodový regulácia teploty: 55 ° C, 65 ° C 75 °C

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujem!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie. 1 x Hrnček Kúrenie Dráha

  • Certifikácia: ce
  • Výkon (W): 750W
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: Donirt
Anonymous 2022-11-30

Kiež by som mohol dať viac ako 5 hviezd.?Toto je moja obľúbená predávajúci tak ďaleko.?Výborné komunikačné na každom kroku na ceste & super rýchle dodanie.?Ďakujem veľmi pekne.

5