Doprava zadarmo

KQTFT Nahradenie mušle slúchadiel hlavový most pre Philips SHD8600UG/10 Univerzálny Headset Nárazníka Uší Earmuff Kryt Vankúš Poháre

€11.80 €9.80

4
1 Recenzie

Sku: z83950

Dostupnosť:Na sklade

Farba:

Kategória: Prenosné Audio & Video

Značky: univerzálne slúchadlá s hlavovým oblúkom kryt, pena podložky, slúchadlá s hlavovým oblúkom kryt, marshall major cžv, Slúchadlá Príslušenstvo.

S použitím headsetu, zvukový efekt sa stanú viac a viac vhodný pre svoj vlastný kanál.Avšak, baktérií na ušné vankúšiky tiež pomaly rastú, a staré ušné vankúšiky sú tiež starnutia, ale vy n nechce vyhodiť.Takže problémy??

---Nebojte sa !V našom obchode môžete nájsť náhradný mušle slúchadiel pre akúkoľvek značku a model, z slúchadlo.Ak nemôžete nájsť správny model, môžete vždy kontaktovať náš zákaznícky servis zamestnancov, budú ho vyriešiť za vás.

✎ Detailné:100% zbrusu nový & vysoká kvalita a Nie origina

✎ Materiál:PU Koža & Mäkká Špongia

✎ Farba:Čierna

✎ Položky zoznamu: 1 Pár mušle slúchadiel ( 2 ks ) / 1 Ks hlavový most ( 1pcs ) / 1 Sada mušle slúchadiel ( 3ks ) (Nie sú zahrnuté slúchadlá)

✎ Vhodné pre: Philips SHD8600UG/10 Slúchadlá.

※Sľub:Prosím, dajte nám vedieť pred odchodom žiadnu negatívnu spätnú väzbu, 1 bod, 2 bod nízke DSR, alebo otvoriť všetky spory,Prosím, dajte nám možnosť vyriešiť všetky problémy a budeme sa snažiť v našich silách, aby uspokojiť vaše potreby !!! ※

※Produkt Obrázky Boli Prevzaté V Druhu※

※Ak Sa Platba Zlyhá, Prosím, Zmeňte Spôsob, ako Zaplatiť※

◇V prípade akýchkoľvek otázok, Prosím neváhajte a kontaktujte nás cez "Položiť predávajúcemu otázku", Sme sa snažiť odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily hneď, nechajte 1-2 pracovných dní pre nás odpoveď.

  • Položka Druh: Ušné Vankúšiky
  • Package: Áno
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: Kožené
  • Číslo Modelu: Pre SHD 8600 UG/10 UG 10 SHD-8600 Slúchadlá Slúchadlá
  • Názov Značky: KQTFT
Anonymous 2023-01-03

Uši škrupiny sú trochu menšie potom originálne a vedúci most je tuk.. Ale ako lacná replacent je lepšie potom nové slúchadlá.

4